Изашао "Parabellum" број 8! 11. "Салон стрипа Лакташи 2018." Друга Прњаворска школа стрипа Промоција стрипа "Понори зла" у Невесињу Изашао стрип магазин "Parabellum" број 7! Нови наставци "Wunderwaffena" у продаји! Објављен стрип албум „САРАЈЕВСКИ АТЕНТАТ/Срби у Првом свјетском рату“

20. фебруара у Градској читаоници у Приједору отворена је изложба на којој су представљени радови полазника школе стрипа, коју је крајем јануара и почетком фебруара у Приједору водио признати стрип аутор, теоретичар и илустратор Владимир Весовић из Београда. На изложби је представљено 90 од укупно 150 цртежа насталих током школе стрипа коју је похађало 40 полазника свих узраста.

vijesti 003Изложба, коју је, као и школу стрипа, организовала Народна библиотека "Ћирило и Методије" Приједор, биће отворена до половине марта.

Школа стрипа требало би да се настави у љето, будући да ју је Народна библиотека "Ћирило и Методије" пријавила као један од садржаја "Приједорског културног љета 2013", које ће бити одржано од средине маја до краја августа.