Изашао "Parabellum" број 8! 11. "Салон стрипа Лакташи 2018." Друга Прњаворска школа стрипа Промоција стрипа "Понори зла" у Невесињу Изашао стрип магазин "Parabellum" број 7! Нови наставци "Wunderwaffena" у продаји! Објављен стрип албум „САРАЈЕВСКИ АТЕНТАТ/Срби у Првом свјетском рату“

У Лакташима је 13. и 14. априла 2018. године одржан 11. по реду салон стрипа "Лакташи 2018". У добро познатој организацији Милорада Вицановића Мазе и под покровитељством Дома културе Лакташи у петак у 20 часова отворен је салон.

vijesti 050Као поставка изложбе послужили су радови настали на стрип радионици претходног салона. Гости овогодишњег салона били су: Јован Укропина, Владимир Алексић, Дејан Седлан, Милан Дрча, Игор Марковић и Ненад Цвитичанин из Србије, Харис Варајић и Мидхат Капетановић из Сарајева, а домаће снаге поред Мазе бранили су Борислав Маљеновић, Зоран Пејић, Милан Младић, Здравко и Никола Кнежевић и Предраг Иконић.

vijesti 049Од деветодимензијаша у петак су се појавила и два Дејана: Шијук и Шкипина. Салону је присуствовао и велики број младих снага који су цртали заједно са својим старијим колегама. Видимо се идуће године!

vijesti 048